Persondatapolitik

  1. Generelle oplysninger

Techron ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Techron ApS

CVR 30526155

Mogensensvej 29

5000 Odense C

Mail: gorillaglue@techron.dk

  1. Hvilke personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Betalingsmiddeldata og varetype
  • Navn, fakturering adresse, forsendelse adresse, telefonnummer, e-mail addresse
  1. Hvorfor

Vi behandler oplysninger om dig for at kunne opfylde den aftale, som vi har indgået om køb og levering af en vare.

Hvis du har samtykket til indmeldelse i vores nyhedsbrev, behandler vi desuden oplysninger om dig for at kunne sende dig nyheder om vores forretning og gode tilbud.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

  1. Hvem oplysningerne evt. deles med og hvor længe gemmes oplysninger?

Personoplysningerne registreres hos Techron ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og salgspersonalet for Techron ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Techron ApS internethandler er virksomhedens direktør.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Techron ApS internethandler videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Techron ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Techron ApS via ovenstående informationer.

Hvis du vil klage over dit køb eller, skal du rette henvendelse til Techron ApS på den handelsbetingelse informationer.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

  1. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
  • Ret til berigtigelse (rettelse)
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af behandling
  • Ret til indsigelse
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Du har i øvrigt ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.